MOL oferă spre administrare în regim de agenţie 35 de benzinării

benzinarie-MOLGrupul MOL oferă spre administrare în regim de agenţie 35 de benzinării din România, preluate la începutul anului de la ENI (Agip). Antreprenorii şi companiile interesate sunt aşteptate să depună scrisori de intenţie până pe 4 septembrie.

“Majoritatea benzinăriilor MOL România funcționează sub platforma CODO – Company Owned, Dealer Operated, în timp ce rețeaua achiziționată în luna februarie include unități care funcționează sub diverse forme de administrare. Având în vedere necesitatea de a oferi clienților și partenerilor produse și servicii de înaltă calitate și de a asigura respectarea standardelor în întreaga rețea a Grupului MOL în România, invităm antreprenorii să își trimită candidaturile pentru administrarea în regim de agenție a 35 de stații din rețeaua noastră extinsă”, a declarat Camelia Ene, Head of Retail, MOL România.

Benzinăriile sunt localizate în Bucureşti, Adunații Copăceni (judeţul Giurgiu), Borș (jud. Bihor), Constanța, Corbii Mari (autostrada A1, jud. Dâmbovița), Craiova, Florești (jud. Prahova), Hunedoara, Mărăcineni (jud. Buzău), Oradea, Otopeni, Petroșani, Pitești, Ploiești, Reșița, Rupea (jud. Brașov), Sebeș, Târgoviște, Târgu Jiu, Timișoara, Vladimirescu (jud. Arad).

Agenţii economici care doresc să preia în administrare benzinării MOL trebuie să îndeplinească mai multe condiţii: să dispună de capital propriu pentru finanțarea afacerii, să depună o scrisoare de garanție bancară, să aibă experiență managerială de cel puțin trei ani precum și aptitudini antreprenoriale și experiență relevantă în vânzarea cu amănuntul și motivarea echipelor. Pentru administrarea stațiilor pot depune oferte inclusiv agenții actuali ai benzinăriilor, precum și angajații acestora, cu condiția îndeplinirii criteriilor de preselecție.

MOL invită antreprenorii interesaţi să opereze benzinării să se înscrie pe site-ul MOL România, la adresa: http://molromania.ro/ro/administratori-benzinarii-mol. Ulterior înscrierii vor primi prin e-mail informații despre administrarea unei stații a Grupului MOL în România și sunt rugați să trimită un CV și o scrisoare de intenție la adresa de email codo@molromania.ro până la 4 septembrie, specificând localitatea unde este amplasată stația pentru administrarea căreia candidează.

Reţeaua de benzinării a MOL România a depăşit în acest an pragul de 200 de unităţi, după preluarea celor 42 de staţii Agip de la grupul italian ENI.