Mohammad Murad a fost reales preşedinte al Federaţiei Patronatelor din Turismul Românesc

murad_mohammadMohammad Murad, unul dintre cei mai mari proprietari de hoteluri din România, a fost reales pentru un al doilea mandat în fruntea Federaţiei Patronatelor din Turismul Românesc (FPTR), unul dintre obiectivele sale fiind ca federația să fie consultată, atât de autoritățile centrale, cât și de cele locale, atunci când se iau deciziile importante în turism.

Mohammad Murad (52 de ani), a condus FPTR, în ultimii patru ani, iar noul mandat se va derula, de asemenea, tot pe patru ani. Acesta și-a propus, în primul mandat la conducerea FPTR, să obțină reducerea TVA în turism și introducerea voucherelor de vacanță, probleme care au fost rezolvate în această perioadă.

“În următorii patru ani, ne dorim ca autoritățile locale să aibă încredere în noi și să avem cu ele un dialog la fel de bine dezvoltat ca cel cu autoritățile centrale, pentru că turismul nu se poate dezvolta fără autoritățile locale, care sunt printre elementele cheie pentru dezvoltarea unui turism durabil și performant”, a declarat Murad.

Printre obiectivele sale în noul mandat se mai numără și extinderea FPTR, prin atragerea de noi membri din toate regiunile de dezvoltare ale țării. Murad va face echipă cu prim-vicepreședintele executiv Dragoș Răducan și prim-vicepreședintele Nicolae Bucovală.