Marți, 27 aprilie, comunitatea OSC Mobilitate & Tehnologie se întâlnește în cadrul primului webinar pentru a discuta despre soluții și echipamente inovative adresate managerilor din companii cu diverse de domenii de activitate, care administrează echipe mobile: retail, distribuție, flote, farma, producție și altele.

Elena Badea, Managing Partner la Valoria, se află printre invitații la eveniment și va împărtăși participanților informații despre tendințele relevante care marchează nevoia de mobilitate în companii. Alături de Elena Badea, Ovidiu Seceleanu (Head of B2B Division la Samsung) și Alexandru Luca (Mobile Division Manager la certSIGN) vor veni cu solutii optimizate pentru nevoia de mobilitate din companii.

Participarea la eveniment este gratuită, iar accesul se realizează prin completarea formularului de înregistrare din invitație: https://www.globalmanager.ro/globalmanager-ro-mobilitate-tehnologie/  Partenerii webinar-ului sunt Samsung și certSIGN.

Aceasta este o comunitate Oameni și Companii. Oameni și Companii – OSC – este un ecosistem avansat de marketing care integreaza peste 100 comunitati business si profesionale si 30 de platforme digitale proprii asociate acestor comunitati. Toate comunitatile OSC: aici. Toate platformele OSC: aici. Portofoliul OSC: aici.