shiftin este un produs software românesc de programare automată a turelor de lucru dezvoltat de htss. Mitu Morega, Product Manager în cadrul proiectului, a detaliat conceptul și ideea în jurul căreia s-a creat această aplicație, în cadrul unui interviu acordat comunității OSC – Hackathons.

Cu ajutorul unei librării ample de reguli, shiftin poate calcula nivelul optim de ture de lucru pentru angajați, ținând cont de disponibilitatea acestora, de legislația muncii, precum și de obiectivele de performanță ale companiei. Automatizând toate aceste activități repetitive, un manager poate câștiga până la 10 ore de lucru pe săptămână, timp pe care îl poate dedica creșterii businessului. ,,Conform studiilor noastre, 9 din 10 angajați sunt mulțumiți de programul de lucru din shiftin, de modul în care își pot transmite disponibilitatea pentru muncă și de vizibilitatea 360 asupra programului întregii echipe din care fac parte.”

 

,,Atât eu, cât și product ownerul shiftin, venim din zona de business, unde ne-am confruntat cu nevoia de a ne planifica echipele, astfel încât să ne putem deservi obiectivele de business, dar respectând legislația muncii și ținând cont de nevoile de zi cu zi ale oamenilor din echipele noastre. Și tot acest proces necesită timp și se modifică de la o zi la alta.”

 

 

Citiți materialul integral pe platforma Comunității de Tehnologie și Inovație, Hackathons.ro