”Societatea este în plină schimbare și trebuie cu toții să ne adaptăm; socializarea s-a mutat online, dar și cumpărăturile; viitorul este al celor care se adaptează vremurilor în care trăim, offline-ul având o pondere foarte scăzută; iar acolo unde oamenii eșuează, sistemele reușesc”. Sunt doar câteva dintre mesajele transmise cititorilor platformei MarketingManager.ro de Mirela Dumitru, reprezentând Future of Digital (FOD), o companie de consultanță și tehnologie în network marketing.

Soluții optime pentru vremurile actuale

”Adaptarea la societatea actuală ne aduce alături într-o colaborare pentru găsirea soluțiilor optime pentru vremurile în care trăim”, a mai adăugat Mirela Dumitru, al cărei proiect personal este legat de ”a aduce plus valoare în viața oamenilor, prin deschiderea către: transformarea nevoilor societății în construirea unei temelii indestructibile, având la bază spiritul și puterea românilor.”

Conceptul FOD, prezentat în opt limbi

”În perioada martie 2020 – martie 2021, platforma a avut un mare impact, atât asupra românilor, cât și asupra Occidentului. În acest interval de timp, Future of Digital a primit pe platformă alte companii, din Europa și nu numai. În prezent, prezentările Conceptului Future of Digital sunt în opt limbi: română, engleză, franceză, rusă, germană, maghiară, spaniolă, italiană. Provocările au  fost de natură tehnică, mutarea server-ului FOD în altă locație, deoarece nu putea prelua numărul tot mai mare de persoane care accesau platforma”, a răspuns Mirela Dumitru, chestionată în legătură cu efectele, provocările pandemiei de Covid-19.

Despre Future of Digital

Potrivit Mirelei Dumitru, Future of Digital a fost creată în urmă cu trei ani, la inițiativa unui român, ”un vizionar al vremurilor în care trăim, în colaborare cu 12 antreprenori din companii diferite: REUNIREA MAI MULTOR MINȚI DESCHISE CĂRE SOLUȚII – Brainstorming – transformarea cheltuielilor în investiții”.

Avantajele oferite: ”FOD oferă automatizarea necesară pentru depășirea oricărui obstacol și punerea afacerii pe Pilot Automat, cu ajutorul instrumentelor special concepute pentru networkeri. Platforma se adaptează continuu nevoilor actuale ale societății: transformă cheltuielile în investiții, celor care își doresc produse naturale, indiferent de locul unde se află. Pentru cei care vor mai mult de la viață, îi ajută să transforme activele în pasive, concomitent cu dezvoltarea personală și financiară, într-o comunitate de excelență.”