Galeria de Speakeri prezenți pe platforma EventsMax s-a îmbogățit de curând cu Mike Mihai Drăgan, Chief Operating Officer la Oveit, pe care ne face plăcere să îl prezentăm în cele ce urmează.

În calitate de COO, Mike Mihai Drăgan este responsabil de design, dezvoltarea produsului și marketing. Printre abilitățile sale de top enumerăm: publicitate online; marketing online; comerț electronic. Este certificat Udacity în domeniul Artificial Intelligence Nanodegree and Specializations. A publicat cercetări proprii pe teme precum: Inteligența Artificială – Rețele neuronale artificiale pentru recunoaștere optică; Understanding Omnichannel Retail: Beyond Clicks vs. Bricks.

Compania Oveit dezvoltă soluţii cashless payment pentru evenimente şi de live stream shopping. Oveit a adus în România conceptul de Live Stream Shopping, prin soluția tehnologică proprie – Streams.live. În prezent, Oveit activează pe trei pieţe: SUA, Marea Britanie şi România, clienţii fiind preponderent din zona de retail şi auto. Printre companiile care folosesc platforma Streams.Live se numără jucători mari precum Samsung, LVMH, Renault sau Dom Perignon.

Cu experiență de inovator și antreprenor în tehnologiile de ultimă generație, Mihai este un avocat al modului în care streamingul video poate fi disruptiv în multe industrii: comerț, real-estate, turism, farmaceutice, auto, beauty și multe altele. Mihai este un speaker care va da valoare oricărui eveniment de business sau tehnologie!

Pe platforma EvenstMax.ro găsiți profilul de Speaker profesional al lui Mike Mihai Drăgan, inclusiv prezentări anterioare și domeniile în care este invitat să conferențieze. Mike Mihai Drăgan este un speaker de forță, care aduce o perspectivă valoroasă și o expertiză deosebită în evenimentele unde este contributor. Descoperiți mai multe informații despre Mike Mihai Drăgan și experiența sa remarcabilă pe EventsMax.ro.

De asemenea, puteți utiliza platforma EvenstMax.ro pentru a identifica și conectați cu alți speakeri de top, potriviți evenimentelor pe care le organizați. Indiferent de natura evenimentului dvs., EventsMax.ro oferă o gamă variată de profesioniști în domenii precum tehnologie, sănătate, marketing și multe altele. Descoperiți propunerile noastre de speakeri inspiraționali care vor adăuga valoare evenimentelor dumneavoastră.