Antreprenorii români care doresc să fie lideri trebuie să știe că „poarta” este listarea la bursă, iar dacă nu fac acest pas, ar putea fi „înghițiți” mai devreme sau mai târziu, a declarat Mihai Marcu, președinte al Consiliului de Administrație la MedLife.

„Invit în mod special antreprenorii români să se gândească bine dacă doresc să fie lideri pe domeniul lor, să rămână lideri. Poarta este listarea la bursă. Mai devreme sau mai târziu un strateg mare îi va înghiți dacă nu fac acest pas. Este un pas în care pot rămâne în companie ani mulți pentru că investitorii cumpără și antreprenorii din spatele produsului, cumpără și o poveste. Este adevărat că trebuie să dublezi asta cu foarte multă muncă pentru că, dacă te duci în aceste capitale importante unde sunt banii și nu ești înarmat cu informații financiare despre propria companie în detaliu și nu îți cunoști bine compania, mai bine nu o faci. Este foarte important să fii autentic. Nu încercați să vindeți ceea ce nu aveți. Încercați să oferiți investitorilor ceea ce sunteți cu adevărat pentru că ei vor înțelege autenticul imediat și că povestea poate să dea sau nu creștere”, a spus Marcu.

Potrivit acestuia, MedLife este prima firmă privată care are șansa să intre în BET într-o jumătate de an. „Este singura care nu este în energie sau în domeniul financiar și care nu oferă dividende, ci creștere pe termen scurt. Este prima dată când românii, fie pe retail fie firmele de pensii, cumpără creșterea unei firme antreprenoriale românești. Acest lucru este extrem de fin și important”, a mai spus oficialul MedLife.

MedLife a intrat de miercuri la tranzacționare pe piața de capital românească cu simbolul ‘M’, după ce oferta a fost subscrisă, reiese din datele Bursei de Valori București (BVB). V4C Eastern Europe Holding V Limited, International Finance Corporation (IFC), membră a Băncii Mondiale, acționari ai MedLife, au anunțat vineri, 16 decembrie, prețul final pentru oferta lansată, acesta fiind de 26 de lei pe acțiune. AGERPRES