PepsiCo, unul dintre cei mai importanți jucători din industria produselor alimentare și băuturi, anunță o schimbare în echipa Marketing Beverages din România prin numirea Mihaelei Hristea în funcția de Senior Marketing Manager Beverages. Mihaela o înlocuiește pe Delia Corniciuc, care va prelua alte responsabilități profesionale la nivel internațional în cadrul companiei.

Cu o experiență vastă de peste 15 ani în domeniul Business Management, Mihaela aduce cu ea o expertiză  internațională, dobândită în companii multinaționale precum Tuborg, Orbico, Molson Coors, P&G. În noul său rol, Mihaela va coordona strategia de marketing pentru divizia de băuturi, concentrându-se asupra accelerării performanței categoriilor existente și consolidării notorietății brandurilor de băuturi PepsiCo.

Sunt entuziasmată să mă alătur echipei de profesioniști motivați din cadrul companiei PepsiCo, într-unul dintre cele mai dinamice segmente ale pieței FMCG. În acest rol, mă voi dedica consolidării imaginii brandurilor noastre, prin implementarea de strategii inovatoare și stabilirea unor conexiuni autentice cu consumatorii. Având sprijinul unei echipe de marketing cu oameni talentați, sunt convinsă că vom atinge și depăși obiectivele stabilite, contribuind astfel la succesul continuu al companiei”, a declarat Mihaela Hristea, Senior Marketing Manager Beverages.

În paralel, Delia Corniciuc preia funcția de Senior Marketing Manager Beverages în Polonia. Cu o experiență de peste 3 ani și jumătate în cadrul PepsiCo, unde a ocupat anterior funcția de Senior Marketing Manager Beverages pentru România, Delia va continua să aducă o contribuție semnificativă la dezvoltarea afacerii și la succesul regiunii Central Europe.