În cadrul webinarului EventsOnline.ro din luna noiembrie, care a avut ca temă „Marketingul evenimentelor”, Mihaela Gologan a povestit despre experiența sa cu platforma EventsOnline.ro.

Mihaela este cofondatoarea Lunif.com, o platformă care, conform acesteia, a pornit cu visul de a transforma învățarea într-o activitate plăcută. Platforma își dorește să aducă orice formă de învățare în afara învățării tradiționale.

Colaborarea cu platforma EventsOnline a pornit din căutarea Mihaelei de parteneri cu scopuri și activități asemănătoare, cu care și-a dorit să crească împreună și să facă publicului vizibile activitățile de pe platforma Lunif.com. Astfel, am ajuns să colaborez cu EventsOnline.ro, unde, pe baza unui cont gratuit, mi-am publicat singură evenimentele, a povestit aceasta.

Mihaela a relatat că publicarea evenimentelor pe platformă este foarte ușoară și poate fi făcută la orice oră, evenimentul fiind verificat și publicat pe site în maxim 24 de ore. De asemenea, de fiecare dată când unul dintre evenimente este publicat, Mihaela primește și un e-mail care o anunță acest lucru.

Un alt avantaj al publicării evenimentelor pe platforma Events Online este că evenimentele apar adesea și în newsletter și social media, ceea ne bucură, pentru că ne oferă vizibilitatea de care aveam nevoie, a încheiat Mihaela Gologan.

***

EventsOnline.ro este platforma evenimentelor business și profesionale. Organizatorii își pot posta gratuit evenimentele pe platformă, pentru ca informațiile să ajungă la participanți sau sponsori. Peste 30.000 de executivi, antreprenori și specialiști din toate domeniile accesează platforma lunar pentru a căuta informații despre evenimentele de interes.

Abonează-te gratuit la newsletter-ul EventsOnline, aici, și poți primi alerte săptămânale cu evenimente din domeniul care te interesează.

Dacă vrei să publici evenimentele tale, fă-ți un cont gratuit aici.