Producătorul român de înghețată Alpin 57 Lux a numit-o pe Mihaela Cuturescu în funcția de CEO. Anterior, aceasta a ocupat poziția de CFO în cadrul companiei.

„Am multe planuri să continui transformarea, precum și energie și determinare pentru acest nou capitol. Cred că trebuie să ne valorificăm punctele forte pe care le avem ca producător român cu tradiție de lungă durată, dar să și avem curajul să inovăm în permanență, în acest domeniu plin de viață și efervescență”, declară Mihaela Cuturescu, CEO Alpin 57 Lux, parte a grupului de companii Food Union.

Mihaela Cuturescu are o experiență de peste 15 ani în corporate finance, cu expertiză semnificativă în procese specifice ciclului tranzacțiilor, de la inițiere până la implementare, în România. În ultimii 10 ani, Mihaela a fost Manager Transaction Advisory Services la EY (Ernst&Young) România, acumulând experiență în servicii de analiză diagnostic, finanțe corporative și audit financiar extern în domenii ca: sănătate, energie și utilități, bunuri industriale, telecom sau FMCG. În 2016, an în care Alpin 57 Lux a fost preluată de trustul Food Union, Mihaela a devenit CFO în cadrul companiei.

Înființată în 1994 de Ioan Istrate, Alpin 57 Lux se numără printre jucătorii tradiționali de top în segmentele de înghețată, produse congelate și de patiserie. Alpin 57 Lux are peste 500 de angajați și produce peste 100 de sortimente de produse, sub 10 branduri. Din 2016, Alpin 57 Lux face parte din grupul internațional Food Union Group, jucător european important în industria de înghețată și produse lactate.