Migrarea în Cloud: cum evaluezi eficient infrastructura companiei tale

MARȚI, 8 IUNIE 2021, ORA 16.00 – 17.00

Vă invităm marți, 8 iunie, începând cu ora 16.00, la o nouă întâlnire dedicată comunității OSC – Global IT Manager.

Întâlnirea va avea o durată de aprox. 60 minute și se va desfășura pe platforma Microsoft Teams. Vom discuta împreună despre cum facem o evaluare corectă a infrastructurii companiei, în vederea estimării costurilor de migrare. În plus, vă vom arăta cum planificarea migrării ne simplifică transferul către Cloud.

MODERATOR

Tudor GALOS

Business and Privacy Consultant @ Tudor Galos Consulting

Tudor Galos este consultant în afaceri și are peste 18 ani de experiență în roluri de conducere, atât în funcții locale, cât și regionale. Are o vastă experiență în identificarea soluțiilor inovatoare pentru provocările de pe piața IT și în alinierea priorităților tuturor echipelor gestionate la obiectivele cheie ale afacerii. Este certificat DPO de Centrul European pentru Confidențialitate și Securitate Cibernetică de la Universitatea Maastricht, facultatea de drept și autorul a două cursuri online GDPR, certificat de ANC (Autoritatea Națională de Certificare din România).

  

Alexandru COCIU

Cloud Architect @ Crayon Romania

Alexandru Cociu este un profesionist în domeniul IT și al securității, cu peste 15 ani de experiență dovedită în consultanță pentru proiectarea și furnizarea de soluții de rețea și securitate. Pasionat de tehnologie, Alexandru încearcă întotdeauna să fie la curent cu ultimele tendințe, inovații, produse și servicii din întreaga lume, în timp ce își adaptează munca la schimbările continue ale industriei IT. Experiența sa în mai multe domenii i-a permis să dobândească o înțelegere cuprinzătoare în proiectarea și gestionarea infrastructurilor la scară largă ale organizațiilor, atât pentru companiile globale din sectorul public, cât și pentru cele private.

 

Serghei TONCU

Solution Assessment Manager @ Microsoft Romania

Serghei Toncu conduce de cinci ani departamentul de Solution Assessments din cadrul Microsoft România. Prin efectuarea proiectelor de solution assessments, Serghei ajută clienții să beneficieze de soluțiile Microsoft potrivite pentru nevoile lor de business (de exemplu, Microsoft 365, Azure).

PROGRAM DEZVOLTAT DE

PARTENERI