Clienții IMM ai Raiffeisen Bank pot beneficia gratuit 6 luni de serviciile Microsoft Office 365, pentru ca angajații acestora să poată lucra de acasă ca și când ar fi la birou și pentru a ține legătura cu clienții și partenerii, anunță banca.

Clienții Raiffeisen Bank au primit invitația de a accesa aceste servicii și, după ce se vor înregistra în link-ul primit, vor avea acces gratuit, 6 luni, la serviciile Microsoft. Vodafone România este partenerul de tehnologie în cadrul acestui proiect și va asigura implementarea soluțiilor Microsoft Office 365 pentru clienții băncii care optează pentru această ofertă.

“Știm că prima prioritate a antreprenorilor care traversează această perioadă dificilă este comunicarea eficientă, atât cu echipa proprie, cât și cu partenerii. Acum, când constatăm cu toții modificarea profundă a modului în care ne desfășurăm activitatea zilnic, împreună cu Microsoft și Vodafone România, dorim să oferim 6 luni gratuitate la serviciile Microsoft Office 365. Sprijinim clienții IMM să-și poată continua activitatea cu aplicații de top și astfel, să se adapteze în mod optim la schimbările pe termen lung care vor avea loc în ceea ce privește modul de derulare a afacerilor”, a spus Raluca Nicolescu, director Aria IMM la Raiffeisen Bank.

Raiffeisen Bank a adaptat și programul de creditare factory, dedicat afacerilor la început de drum, pentru a veni în sprijinul antreprenorilor care dezvolta produse sau servicii care contribuie activ la lupta împotriva efectelor crizei sanitare. Fabrica de idei este deschisă până pe 18 mai 2020 tuturor antreprenorilor care au o idee sau un business care prin serviciile sau produsele oferite sprijină sau contribuie la bunăstarea comunității.