Microsoft a lansat şi în România modelele Lumia 950 şi Lumia 950 XL

Microsoft Lumia-950-XLMicrosoft anunţă disponibilitatea pe piaţa locală a modelelor Lumia 950 şi Lumia 950 XL, primele telefoane care folosesc Windows 10 nativ. Vârfurile de gamă din portofoliul Lumia oferă utilizatorului o experienţă familiară și unitară, aceeași pe toate dispozitivele Windows, inclusiv funcţiile inovatoare Windows Hello beta pentru Lumia, care oferă autentificare prin citirea irisului, şi Continuum pentru telefoane.

Lumia 950 şi Lumia 950 XL, inovaţiile de top din gama Microsoft, au o putere de procesare de ultimă generaţie și sunt dotate cu ecrane HD de excepție, cameră foto PureView de 20 megapixeli cu Flash triplu LED, care înregistrează clipuri video la rezoluţie 4K.

Profesioniştii care folosesc tehnologii mobile și îşi doresc un telefon premium, care poate funcţiona și ca un PC, au acum partenerul perfect pentru dispozitivele lor care rulează deja Windows 10 – Lumia 950 şi Lumia 950 XL. Cu Windows 10 şi funcţii precum Continuum pentru telefon, e mai ușor ca niciodată să realizezi mai mult cu ajutorul telefonului, fie că te afli la birou, acasă sau pe drum.

Lumia 950 şi Lumia 950 XL sunt primele telefoane Lumia care vin cu Windows 10 pre-instalat – oferind utilizatorului o experienţă familiară și unitară, aceeași indiferent de dispozitivul cu Windows utilizat, de la aplicaţii cheie, precum Office-ul integrat, la acces către întreg conţinutul prin OneDrive şi cloud.

Atât Lumia 950, cât şi Lumia 950 XL au funcţia Continuum pentru telefoane, îmbunătăţită de accesoriul opţional Microsoft Display Dock, care poate fi achiziționat separat de la distribuitorii autorizați. Astfel, Windows 10 permite utilizatorilor să-şi folosească telefoanele ca PC-uri, conectându-le la un monitor şi transformându-le într-un ecran mai mare pentru divertisment. De asemenea, adăugând o tastatură şi un mouse, telefonul poate funcţiona ca un PC cu aplicaţii Windows 10, precum Microsoft Office și poate fi folosit, în acelaşi timp, pentru preluarea apelurilor sau realizarea altor sarcini.

Utilizatorii terminalelor premium de ultimă generaţie Lumia 950 și Lumia 950 XL se pot bucura acum de performanţă superioară. Ambele dispozitive au un ecran QuadHD AMOLED cu rezoluţie de până la 564ppi, care oferă un plus de claritate în vizualizarea fotografiilor, a clipurilor video şi a textelor, chiar şi în lumina directă a soarelui.

În România, clienţii pot achiziţiona Lumia 950 şi Lumia 950 XL de la partenerii locali sau distribuitorii autorizați, în variantele de culoare negru și alb.