Membrii comunității locale din Craiova se vor întâlni pe 21 noiembrie, în cadrul celei de-a doua ediții Enel Business Power Forum

Reprezentanții instituțiilor publice și a mediului de afaceri din Dolj sunt așteptați miercuri, 21 noiembrie 2018, începând cu ora 10.00, la Hotel Ramada Plaza, la cea de-a doua editie Enel Business Power Forum din Craiova, pentru a afla ultimele tendințe, soluții concrete și oportunități de dezvoltare ce apar în noul context energetic.

Printre temele abordate în cadrul întâlnirii moderate de jurnalistul Daniel Apostol se numără:

  • soluții de eficientizare a costurilor cu energia și a proceselor tehnologice de afaceri;
  • modalități inovative de finanțare pentru dezvoltarea afacerilor;
  • soluții de management eficient al resurselor energetice: reducerea costurilor cu energia electrică, surse alternative de energie;
  • soluții de e-mobility.

Întâlnirea va fi, totodată, un prilej de socializare și schimb de contacte pentru participanții din toate domeniile de activitate.

Pentru participare gratuita, cei interesați pot contacta organizatorii la următoarele informații de contact: Alina Alexandru – Manager Program, alina.alexandru@oamenisicompanii.ro.

Întâlnirea este organizată de Oameni și Companii și Enel România. Prezent pe piața românească din anul 2005, Enel este acum cel mai mare investitor privat din țară, în domeniul energetic, cu operațiuni de furnizare şi distribuție a energiei electrice, precum și producție de energie din surse regenerabile.