Mega Image aduce consumatorilor cardul CONNECT, cardul de fidelitate ce are la bază primul program de loialitate personalizat de pe piața de retail din România, disponibil pentru clienții care își fac cumpărăturile în magazinele Mega Image, Shop&Go și online. Programul vine la un an după lansarea propriei platforme de comerț online, www.Mega-Image.ro, iar înregistrarea se face 100% prin platforma digitală.

“Credem în puterea individului, iar cardul de loialitate CONNECT va pune în centru clientul Mega Image. Vrem să oferim cel mai bun program de loialitate de pe piață. CONNECT nu este un simplu card, ci va deveni asistentul personal de shopping al clienților, cu cât este folosit mai mult, cu atât va veni cu beneficii mai relevante pentru clienți”, a declarat Mircea Moga, CEO Mega Image.

Cardul de loialitate CONNECT este disponibil atât în format fizic, cât și digital, iar ambele variante au aceleași beneficii. Formatul fizic poate fi solicitat în orice magazin Mega Image, însă clienții pot alege doar varianta digitală, pe www.Mega-Image.ro. Varianta digitală este mai ușor de accesat și utilizat, direct de pe smartphone, fiind tot timpul la îndemână. Pentru a putea fi utilizat, este nevoie de înregistrarea și activarea cardului pe website sau în orice magazin Mega Image, prin intermediul tabletelor special dedicate acestei acțiuni.

Utilizarea cardului CONNECT aduce clienților inspirație să își realizeze cumpărăturile așa cum le place prin intermediul unor beneficii disponibile în supermarketul online, dar și în magazine. Printre acestea se numără:

– Utilizarea aceluiași card în platforma online și în magazine chiar dacă clienții aleg doar varianta digitală. Aceasta poate fi scanată la casa de marcat, direct de pe smartphone.

– Promoții exclusive, dedicate doar celor care dețin cardul de loialitate, care vor fi valabile în supermarketurile Mega Image, Shop&G, dar și în platforma online.

– Reducere unică de 10%, aplicată la valoarea totală a coșului de cumpărături. Reducerea devine activă la 24 de ore după ce a fost înregistrat online cardul CONNECT și poate fi utilizată o singură dată, în magazinele Mega Image sau Shop&Go, doar la prima scanare a cardului la casa de marcat.

– Un voucher de 20 de lei, după activarea cardului, valabil doar pentru cumpărăturile online, pentru următoarea comandă de la activarea cardului, în valoare de minim 150 de lei, pe www.Mega-Image.ro.

– Promoții personalizate – în prima etapă va fi analizat istoricul de cumpărături. În a doua etapă, Mega Image va oferi promoții personalizate, disponibile pe e-mail sau în contul online, în funcție de produsele preferate și cumpărate de fiecare client.