Mega Image a deschis 25 de noi magazine în ultimele patru luni

Mega Image continuă planul de expansiune și dezvoltare prin noi magazine deschise în București și orașele mari din țară. În perioada iunie – septembrie, au fost deschise 25 de magazine, astfel că reteaua Mega Image a depășit pragul de 800 de magazine, cu un total de 818 supermarket-uri în prezent.

Din iunie și până în septembrie, au fost deschise 25 de magazine, 11 Mega Image și 14 Shop&Go.

Cel mai recent magazin Mega Image a fost deschis pe 1 octombrie în Sibiu, cel de-al doilea magazin din oraș, Șelimbăr 2, o piață pe care Mega Image a intrat recent, în luna iulie. Până la finalul anului, alte două magazine vor fi deschise în Sibiu.

Noile deschideri de magazine din ultimele trei luni continuă expansiunea Mega Image prin deschiderea de noi magazine în centre urbane puternice din țară în care vine aproape de localnici prin magazine de proximitate, oferind o nouă experiență la cumpărături printr-o ofertă unică de produse, produse marcă proprie, internaționale și locale, prin zone dedicate.

Experiența la cumpărături este permanent completată prin concepte și zone unice, cele mai recente din acest an fiind librăria Cărturești, magazinul cu hrană și produse pentru animale Petshop, cafea de specialitate Manufaktura, ciocolată Venchi și înghețată artizanală Friddi. Toate se regăsesc în magazinul Mega Image Băneasa, iar conceptele de librărie și petsop sunt în prezent într-o selecție de magazine Mega Image, urmând să fie extinse.