Furnizorul de servicii private de sănătate MedLife deschide o nouă hyperclinică şi un nou laborator şi transferă serviciile de ambulatoriu într-un spaţiu amenajat din cadrul Spitalului MedLife Braşov, cele două proiecte fiind rezultatul unei investiţii de 1,3 milioane de euro.

Astfel, Spitalul MedLife Braşov se extinde cu 18 paturi, în regim de spitalizare de zi, unitatea funcţionând în prezent cu un total de 82 de paturi şi trei săli de operaţie.

„În paralel cu această lansare s-a eliberat o parte din spitalul MedLife Braşov, care va cuprinde o nouă secţie spitalicească cu paturi, construcţia fiind în ideea eficientizării prin adăugarea de servicii spitaliceşti pe lângă costurile fixe deja existente. Acoperim o gamă largă de intervenţii chirurgicale, iar datorită tehnologiei din dotare şi a echipei medicale, reuşim să gestionăm din ce în ce mai multe intervenţii de complexitate medie şi crescută. De aceea, investiţiile pe care le avem în desfăşurare reprezintă un pas firesc în dezvoltarea noastră pe segmentul spitalicesc”, a declarat Mihai Marcu, preşedinte şi CEO MedLife.

Potrivit acestuia, noua hyperclinică MedLife Braşov oferă braşovenilor investigaţii şi tratamente pentru 32 de specialităţi, printre care ortopedie, chirurgie generală, chirurgie plastică, chirurgie pediatrică, ginecologie, cardiologie, diabet, endocrinologie, reumatologie, neurologie şi ORL.

Noua unitate cuprinde 21 cabinete medicale destinate consultaţiilor şi investigaţiilor clinice şi paraclinice, trei săli de tratament şi două cabinete de explorări funcţionale. Echipa medicală este formată din 95 de medici şi personal de suport.

Noul laborator, cea de-a patra unitate din portofoliul MedLife Braşov, este structurat pe patru departamente (biochimie, hematologie, imunologie şi microbiologie) şi este dotat cu aparatură de ultimă generaţie.

„Ne-am lansat pe piaţa din Braşov acum şapte ani, ca urmare a finalizării unei tranzacţii de preluare a Policlinicii de Diagnostic Rapid. Am continuat să investim, am crescut calitatea serviciilor şi complexitatea actului medical, Braşovul devenind al doilea centru de business pentru MedLife. Ne bucurăm că putem oferi atât braşovenilor, cât şi locuitorilor din proximitatea judeţului o unitate medicală modernă, unde vor putea beneficia de pachete de prevenţie personalizate, respectiv de servicii medicale integrate la cele mai înalte standarde. Vom continua să ne consolidăm poziţia la nivel naţional atât prin achiziţii, cât şi prin proiecte de tip greenfield”, a completat Mihai Marcu.

MedLife este unul dintre cei mai mari furnizori de servicii private de sănătate din România şi operează o reţea de clinici, o reţea de laboratoare medicale, spitale generale şi specializate şi oferă clienţilor Pachete de Prevenţie în Sănătate. AGERPRES