MedLife a investit un milion de euro într-o nouă clinică la Timişoara

medlife-berceniMedLife deschide cea de-a doua clinică de mari dimensiuni din Timişoara, unitatea fiind rezultatul unei investiţii de 1.000.000 de euro şi urmând să ofere, de anul viitor, servicii medicale în regim de spitalizare de zi.

“Hyperclinica MedLife Timişoara este cea mai mare clinică privată din oraş şi oferă pacienţilor investigaţii şi tratamente pentru 26 de specialităţi medicale, distribuite în 21 de cabinete. Clinica oferă sub acelaşi acoperiş servicii integrate de ambulator, imagistică şi laborator, iar începând de anul viitor va pune la dispoziţia pacienţilor şi servicii medicale în regim de spitalizare de zi. Noua unitate este rezultatul unei investiţii de 1.000.000 de euro, iar printre specialităţile medicale pe care pacienţii le pot accesa aici se numără boli infecţioase, cardiologie, chirurgie estetică şi reparatorie, chirurgie generală, dermatovenerologie, gastroenterologie, ginecologie, medicină internă, oftalmologie, ORL, ortopedie, pneumologie. De asemenea, clinica include o sală de mici intervenţii chirurgicale, un departament specializat de pediatrie, dar şi un departament de dermatologie”, se arată în comunicatul citat.

Hyperclinica MedLife Timişoara este dispusă pe două niveluri şi are o suprafaţă totală de 1.600 de metri pătraţi, la care se adaugă un spaţiu de parcare generos şi o suprafaţă verde. Echipa medicală este formată din peste 60 de medici şi personal de suport.

“În urmă cu şapte ani inauguram prima clinică de mari dimensiuni în Timişoara. În tot acest interval ne-au trecut pragul peste 670.000 de clienţi. În perspectivă, ne propunem să diversificăm şi mai mult soluţiile cu care venim în întâmpinarea nevoilor pacienţilor noştri, dovadă fiind faptul că în urmă cu o lună am anunţat procesul de achiziţionare a pachetului majoritar din banca de celule stem ‘Stem Cells Bank’ din Timişoara”, a spus Mihai Marcu, preşedinte al Consiliului de Administraţie MedLife.

MedLife activează pe piaţa din România din 1996, fiind cel mai mare operator privat de servicii medicale de pe piaţa locală. În prezent, MedLife îşi desfăşoară activitatea în 16 hyperclinici din Bucureşti, Timişoara, Braşov, Arad, Craiova, Galaţi, Iaşi şi Cluj, 18 laboratoare proprii de analize, 10 unităţi spitaliceşti în Bucureşti, Braşov, Arad, Craiova şi Iaşi, dintre care un spital de Pediatrie, unul de Ortopedie şi unul de Obstetrică-Ginecologie, 3 maternităţi în Bucureşti şi în ţară, 30 de centre medicale generaliste în Bucureşti şi în ţară, 13 centre de excelenţă cu specializare unică, 8 farmacii proprii reunite sub reţeaua PharmaLife Med şi în colaborare cu 140 de clinici medicale partenere din toată ţara. AGERPRES