Laura Ene, de profesie medic diabetolog şi nutriţionist, şi soţul ei George Pătrulescu au fondat în urmă cu câteva luni Ela Bistro, un concept de mâncare gătită special pentru persoanele care ţin diete sau care vor să mănânce sănătos, fiind atente la calorii. Businessul s-a axat până acum doar pe livrări, însă cei doi antreprenori vor să-l extindă şi cu un restaurant fizic în Bucureşti, după ce pandemia de Covid-19 va trece.

Până atunci însă, s-au adaptat la cerinţele clienţilor şi livrează mai mult meniuri pentru familie.

„Meniurile sunt gândite pentru cei care au nevoie să slăbească, iar oamenii primesc mâncarea la pachet. Momentan suntem concen­traţi doar pe partea de livrări, dar intenţionăm să deschidem şi un restaurant fizic. Acum, livrările noastre cuprind în principal me­niuri de familie şi mâncare la kilo­gram, gândindu-ne că, şi dacă stăm acasă, tot ne este greu să gătim în fiecare zi altceva“, a povestit Laura Ene pentru emisiunea online ZF Afaceri de la zero.

 

Citiți articolul integral pe ZF.ro