Medicover, unul dintre cei mai importanți furnizori de servicii medicale și de diagnostic private din România, a achiziționat rețeaua medicală Iowemed din județul Constanța, care include cinci centre medicale, dintre care două în municipiul Constanța. Tranzacția extinde rețeaua companiei în regiune, iar planurile prevăd, de asemenea, extinderea echipei și gamei de servicii medicale oferite local.

Prezentă în Constanța de zece ani, Medicover iși extinde amprenta locală printr-o achiziție strategică. Iowemed oferă îngrijire medicală la standarde europene și se numără printre cei mai apreciați furnizori de servicii de sănătate din regiune. Activitățile rețelei sunt complementare celor ale Medicover, iar tranzacția reunește peste 21 de ani de excelență internațională în servicii medicale și antreprenori cu experiență extinsă la nivel local, pentru a promova standardele medicale înalte.

„Suntem onorați să întâmpinăm Iowemed în familia Medicover. Suntem întotdeauna în căutare de parteneri care ne împărtășesc valorile în ceea ce privește grija pentru pacienți și putem afirma cu încredere că Iowemed ne va ajuta să aducem standardele Medicover mai aproape de mai mulți pacienți din județul Constanța, o regiune foarte importantă pentru noi”, a declarat Adrian Peake, director general Medicover România. „Așadar, vom colabora îndeaproape cu noii noștri colegi, pentru a facilita schimbul de cunoștințe, experiență și tehnologie. Avem planuri de dezvoltare locală, atât în ceea ce privește gama de servicii medicale, cât și echipa, și suntem încântați să le implementăm alături de o companie locală recunoscută și apreciată, cum este Iowemed.”

Iowemed este unul dintre cele mai importante branduri medicale la nivel local, renumit pentru excelența în furnizarea de servicii medicale de înaltă calitate, prin intermediul unei echipe dedicate de peste 150 de medici și asistenți. Rețeaua Iowemed oferă peste 30 de specialități medicale la cele mai înalte standarde, atât pentru pacienți individuali, cât și pentru angajații din companii. Iowemed oferă, de asemenea, servicii de Medicină Maritimă, pentru cei care au nevoie de certificate medicale specifice pentru activitățile de navigație.

„Suntem încântați că am găsit un partener care apreciază cu adevărat munca și dedicarea noastră din ultimii 20 de ani față de pacienții din Constanța. Ne alăturăm acum unei rețele medicale internaționale prestigioase, ca Medicover, și suntem încrezători că acest pas va pune la dispoziția pacienților noștri mult mai multe variante de tratament și îngrijire, inclusiv spitalizare premium în București”, a spus dr. Ionica Ciortan, coproprietar Iowemed.