Medicover a inaugurat o nou clinică la Brașov

medicoverMedicover, operator de servicii medicale private, a inaugurat o nouă clinică multidisciplinară la Brașov, în urma unei investiții de 400.000 euro. Aceasta pune la dispoziția pacienților peste 15 specialităţi medicale, un departament ultramodern de cardiologie, precum și un centru acreditat de vaccinări internaţionale. De asemenea, clinica Medicover Brașov reprezintă singura unitate medicală privată din oraș care permite realizarea investigațiilor de bronhoscopie, dedicate diagnosticării și monitorizării afecţiunilor respiratorii și pulmonare.

Noua clinică Medicover Brașov oferă acces la peste 15 specialități medicale la standarde suedeze și este situată în zona centrală a orașului, pe Bulevardul Eroilor. Astfel, pacienții beneficiază de acces facil la îngrijire de cea mai înaltă calitate în domenii precum Cardiologie, Pneumologie, Gastroenterologie, Obstetrică-Ginecologie și multe altele.

Facilitățile oferite de noua clinică includ un centru acreditat de vaccinări internaţionale, alături de un departament ultramodern de cardiologie, ce realizează proceduri precum teste de efort, monitorizare ambulatorie a tensiunii arteriale și EKG, ecocardiografie. De asemenea, clinica Medicover Brașov reprezintă singura unitate medicală privată din oraș care permite realizarea investigațiilor de bronhoscopie, dedicate diagnosticării și monitorizării afecţiunilor respiratorii și pulmonare.

„Viziunea noastră este că românii trebuie să beneficieze de acces la servicii medicale de cea mai înaltă calitate oriunde s-ar afla. De asemenea, personalul medical trebuie să aibă posibilitatea de a-și desfășura activitatea în cele mai bune condiții”, a declarat Adrian Peake, directorul general al Medicover România.