Medicover a inaugurat o clinică multidisciplinară la Ploiești

medicoverMedicover, unul dintre cei mai importanți operatori de servicii medicale private din România, a inaugurat o nouă clinică multidisciplinară la Ploiești, în urma unei investiții de 400.000 euro. Aceasta pune la dispoziția pacienților peste 25 de specialităţi medicale, inclusiv Medicina Muncii, precum și un centru acreditat de vaccinări internaţionale.

Cu peste 25 de specialități medicale la standarde suedeze, Medicover Ploiești este una dintre cele mai mari clinici multidisciplinare din România, fiind situată în zona centrală a orașului, pe strada Mihai Eminescu. Clinica a presupus o investiție de aproximativ 400.000 euro. Printre facilitățile oferite de noua clinică se numără și un centru acreditat de vaccinări internaţionale, alături de un departament specializat în Medicina Muncii. De asemenea, aici se găsește singurul centru local acreditat Petroleum Doctor, dedicat persoanelor care lucrează pe platforme marine în Marea Nordului. Acesta este condus de Dr. Silvian Cioată, care deţine o diplomă eliberată de Norwegian Centre for Maritime Medicine şi atestată de County Governor of Rogaland din Norvegia.

“Suntem încântați să inaugurăm această nouă clinică la Ploiești, o clinică multidisciplinară cu care rețeaua noastră internațională se poate mândri”, a declarat Adrian Peake, directorul general al Medicover România. “Acest nou pas de extindere a Medicover România ne aduce mai aproape de atingerea obiectivului nostru pe termen lung, de a furniza servicii medicale de cea mai înaltă calitate în cât mai multe zone ale țării.”