Premier Restaurants, compania care operează franciza McDonald’s în România, a modernizat anul acesta opt dintre unităţile reţelei, investind 1,8 milioane de euro. Astfel, suma a mers către modernizarea bucătăriilor restaurantelor şi către introducerea sistemul digital de comenzi rapide Experience of the Future.

”Digitalizarea restaurantelor este unul dintre principalii piloni de investiţie pentru businessul nostru, de aceea am ales să modernizăm şi să introducem acest sistem în opt dintre unităţile noastre din Bucureşti şi din ţară pe parcursul anului 2020. Peste 60% din restaurantele noastre beneficiază acum de noul sistem digital”, a declarat Paul Drăgan, director general Premier Restaurants România.

În prezent, 52 de restaurante sunt complet digitalizate iar fiecare restaurant McDonald’s nou construit dispune de acest sistem. Restaurantul din Piaţa Romană din Bucureşti este cel mai recent modernizat. După investiţia de 230.000 de euro, restaurantul are nouă kioskuri de comandă la care clienţii îşi pot personaliza produsele, scana ofertele din aplicaţia de mobil şi pot alege plata contactless, cu cardul bancar sau cash, la casa de marcat.

McDonald’s România este liderul pieţei locale de restaurante din România, atât după cifra de afaceri, cât şi după numărul de restaurante, cu 87 de unităţi care acoperă principalele oraşe din ţară şi cu o echipă de 5.500 de angajaţi.