avantgarden3-brasovMaurer Imobiliare, cel mai mare dezvoltator din centrul Transilvaniei, anunţă extinderea proiectelor sale la nivel naţional, după ce în urmă cu doi ani s-a extins la Sibiu.

Astfel, compania condusă de omul de afaceri Simon Maurer va dezvolta proiecte de anvergura Avantgarden3 Braşov şi în oraşe precum Târgu Mureş şi Constanţa. „La finalul proiectelor vom fi livrat pieţei imobiliare din România peste 12.000 de unităţi locative”, declară Liviu Andrei, Director de Dezvoltare al Maurer Imobiliare.

Compania Maurer Imobiliare investeşte 22 de milioane de euro în faza a treia a proiectului rezidenţial Avantgarden3 Braşov. Construcţia celor 700 de noi unităţi locative va începe la finalul acestui an, compania estimând că livrarea acestora va avea loc în 2018. „Am vândut peste 3.000 de apartamente în Avantgarden3, de aceea am decis începerea fazei a III-a a proiectului, scoţând pe piaţă încă 700 de unităţi locative”, a declarat Oana Păun, PR Specialist Maurer Imobiliare.

Proiectul se adresează familiilor tinere, care vor să fie departe de aglomeraţie şi trafic, dar totodată la doar câteva minute distanţă de centrul oraşului. „Blocurile păstrează aceeaşi calitate germană, însă aduc noutatea regimului de înălţime de doar cinci etaje”, mai arată compania.

La începutul acestui an, Maurer Imobiliare a obţinut un credit de 2,7 milioane de euro de la Libra Bank pentru finanţarea investiţiilor în proiectul Maurer Residence, un proiect estimat la 25 – 28 de milioane de euro. Proiectul va cuprinde 14 blocuri care vor totaliza 750 de locuinţe de una, două şi trei camere, dar şi structuri de tip studio şi duplex, şi se va întinde pe un teren de 3,6 hectare în apropierea Coresi Shopping Center.