Mastercard lansează „Pachetul pentru Digitalizarea Afacerii tale”, o suită de soluții pentru accelerarea transformării digitale, dedicată antreprenorilor și întreprinderilor mici și mijlocii din România ce își realizează operațiunile financiare prin cardurile Mastercard Business emise în România.

Soluția propusă de Mastercard și partenerii săi bancari, ce emit carduri Mastercard Business, vine ca răspuns la nevoia micilor afaceri ce și-au regândit operațiunile în noul context de lucru. De la modul în care fac plățile, la felul în care organizează întâlnirile interne, până la prestația față de clienți și partenerii de afaceri, o mare parte din modul de lucru tradițional al firmelor a fost mutat din mediul fizic în mediul online.

„Pachetul pentru Digitalizarea Afacerii tale” aduce împreună o serie de parteneri care se adresează segmentului de clienți IMM și care au construit pentru aceștia soluții personalizate, disponibile în baza parteneriatului cu Mastercard, care vin la pachet cu discounturi de preț atunci când sunt achiziționate cu un card Mastercard Business.

Setul debutează cu o serie de oferte relevante, create împreună cu Connections Consult, certSign și SanoPass, urmând să fie extins cu noi beneficii pe toată durata anului 2021.

Începând cu 15 martie, posesorii de carduri Mastercard Business emise în România beneficiază de 6 luni de asistență gratuită la achiziționarea pachetului Digital Workplace pentru o perioadă de 12 luni. Soluția oferită de Connections Consulting constă în hardware, software și suport, precum și până la 30% discount aplicat la cel mai des utilizate servicii de încredere eIDAS oferite de certSIGN, alături de consultanță gratuită, de 2 ore, 4 ore și, respectiv, 6 ore, în funcție de tipul de pachet achiziționat. De asemenea, suita de soluții include 50% reducere la abonamentele medicale SanoPass dedicate angajaților și servicii gratuite de medicina muncii. Toate cele de mai sus au fost gândite pornind de la experiența comună a Mastercard și a partenerilor săi în colaborarea cu IMM-urile; acestea au rolul de a acoperi nevoia de expertiză și consultanță, fiind special dezvoltate în parteneriat cu Mastercard.