“Maşina de vânzări perfectă”, de Chet Holmes

masina-de-vanzari-perfectaChet Holmes a fost numit “cel mai mare expert în domeniul dezvoltării afacerilor din America”. Și-a ajutat clienții să-și spulbere atât compeția, cât și propriile așteptări. Sfaturile sale începeau cu un concept simplu: concentrați-vă! În loc să încercați să aplicați 4 000 de strategii, concentrați-vă neîntrerupt doar asupra câtorva aptitudini esențiale care fac cu adevărat diferența în procesul de dezvoltare al afacerii voastre.

“Mașina de vânzări perfectă” vă arată cum să vă rafinați și să vă consolidați toate aspectele afacerii, dedicând doar o oră pe săptămână fiecărei zone de impact pe care doriți să o îmbunătățiți. Exact cum un tenismen își exersează doar reverul câteva ore bune pe săptămână pentru a-și perfecționa stilul de joc, și voi vă puteți îmbunătăți în mod sistematic fiecare sector-cheie al afacerii. În această carte, Holmes oferă câteva strategii pentru:

– Management: instruiți-vă angajații să lucreze mai inteligent, nu mai mult

– Marketing: deveniți vizibili în piață prin intermediul site-ului web, a campaniilor de promovare, a târgurilor comerciale și a relațiilor publice

– Vânzări: perfecționați-vă fiecare etapă a acestui proces lucrând la vânzări și nu doar în vânzări.

“Mașina de vânzări perfectă” vă va aduce atât pe voi, cât și compania voastră pe calea spre succes și, mai important decât atât, vă va ajuta să rămâneți pe acest drum!

“Mi-am construit prima afacere aducând-o pe locul 59 în rândul companiilor private cu cea mai rapidă creștere din America, iar pe cea de-a doua am făcut-o să producă 85 de milioane de dolari în doar 21 de luni. Am folosit conceptele lui Chet în ambele companii și pur și simplu nu există nimeni altcineva care să aibă la îndemână căi atât de puternice și totuși atât de practice de a dezvolta companiile. Și îmi place la nebunie ideea că, pentru a fi nemaipomenit, nu ai nevoie decât de douăsprezece lucruri, nu de 4 000. Acest fapt s-a dovedit a fi extrem de adevărat în viața mea” (Scott Hallman, CEO, Business Growth Dynamics, Inc.)

Puteți comanda Maşina de vânzări perfectă de Chet Holmes la prețul de 49 lei, aici.