Te așteptăm joi, 17 noiembrie, începând cu ora 16.00, pe ZOOM, să afli tips & tricks despre cum poți organiza și promova cât mai bine evenimentele tale!

Vom discuta despre evenimente ca instrumente de marketing, dar și despre eficientizarea proceselor de organizare și promovare a evenimentelor.

Totodată, vom prezenta modalități facile de a rămâne la curent cu evenimentele care se organizează în aria ta de interes.

Participarea este gratuită pentru managerii de evenimente, marketing, comunicare și PR, cu rugămintea confirmării prealabile!

Detalii și înscriere, aici.

EventsOnline.ro este platforma evenimentelor business și profesionale. Organizatorii își pot posta gratuit evenimentele pe platformă, pentru ca informațiile să ajungă la participanți sau sponsori. Peste 30.000 de executivi, antreprenori și specialiști din toate domeniile accesează platforma lunar pentru a căuta informații despre evenimentele de interes.

Abonează-te gratuit la newsletter-ul EventsOnline, aici, și vezi cele mai importante informații și noutăți din industria evenimentelor!