“Marile detalii – mici schimbări generează mari influenţe”

marile-detaliiCercetările recente în domeniile psihologiei sociale, economiei comportamentale și neuroștiinței au oferit o mai bună înțelegere în ceea ce privește modul în care se petrec schimbările ce au la bază persuasiunea. Din ce în ce mai mult, nu puterea argumentelor tale sau cât de multe informații oferi vor fi factorii care influențează cel mai mult, ci cadrul psihologic în care aceste informații sunt prezentate.

Trei renumiți cercetători din domeniul științei și practicii persuasiunii, Martin, Goldstein și Cialdini, descriu un set de schimbări minore despre care cercetările au dovedit că pot crește semnificativ puterea de influențare. Scrisă sub forma unei serii acaparante de peste 50 de observații din domeniul științei persuasiunii, “Marile detalii” este un ghid indispensabil pentru oricine dorește să influențeze comportamentul altora într-un mod eficient și etic.

“Martin, Goldstein și Cialdini – echipa de șoc a științei persuasiunii – au scris o carte pe deplin convingătoare și eminamente utilă. Într-o serie de capitole scurte și dinamice, aceștia explică ultimele cercetări realizate în întreaga lume și apoi folosesc cercetările respective pentru a oferi un arsenal de tehnici practice, care pot fi puse în aplicare pentru a influența comportamentul altora. Această carte este un adevărat tur de forță”, spune Daniel Pink, autorul bestsellerurilor New York Times A vinde e omenește și Drive

Puteți comanda “Marile Dedalii” de Michael Paterniti cu o reducere de 5%, la prețul de 46,55 lei, aici.