COSMETIC PLANT continuă să inoveze pe piața produselor cosmetice, prin știință și cercetare. Noua gamă GOOD Skin vine în întâmpinarea nevoilor tinerilor de îngrijire a tenului, cu o rutină zilnică care asigură soluții personalizate, de la A la Z. GOOD Skin cuprinde 8 produse de îngrijire a tenului, cu o sortimentație de geluri, seruri și creme care oferă posibilitatea de a crea rutine zilnice dedicate unor nevoi specifice – de la hidratare, energizare, luminozitate, până la reducerea acneei sau prevenirea apariției ridurilor.

Ținem pasul cu tendințele și remodelăm în permanență portofoliul nostru de produse, iar prin lansarea gamei GOOD Skin ne adresăm, în premieră, unui nou segment de consumatori, și anume tinerii, un public foarte bine documentat și atent la produsele de skin-care. Depășind momentul în care se concentrau pe make-up, aceștia sunt astăzi tot mai atenți la îngrijirea tenului și acordă un interes sporit ingredientelor active, ale căror beneficii le cunosc. Noua gamă a fost gândită să răspundă așteptărilor noii generații, produsele conținând ingrediente în trend pe targetul de vârstă, în formule unice, prin asociere cu plantele. Structura gamei oferă posibilitatea de a selecta produsele necesare pentru o rutină completă de îngrijire zilnică, în 3 pași, ambalajul oferind informații utile cu privire la produsele care pot fi folosite în fiecare pas al rutinei”, a declarat Margareta Carp, Marketing Manager COSMETIC PLANT.

Potrivit acesteia, compania lucrează la formulările produselor din gamă și la testele de eficacitate pe produs încă din 2017, atunci când a și fost înregistrată marca GOOD Skin.

La nivel de business, COSMETIC PLANT a încheiat anul 2022 cu o cifră de afaceri de 12,8 milioane RON, în creștere cu 8% față de anul anterior. În pofida unui context socio-economic dificil, compania estimează menținerea ritmului de creștere și în acest an, mizând pe abordarea unor noi segmente de piață și investind în noi lansări.