Maravela & Asociații a fost desemnată la Londra firma de avocatură a anului în România

În cadrul unei ceremonii ce a avut loc săptămâna trecută la Londra, Maravela & Asociații a fost desemnată Firma de avocatură a anului în România în cadrul The Lawyer European Awards 2017. Dintre peste 120 de firme înscrise pentru 24 de categorii și aflată a treia oară consecutiv pe lista scurtă, Maravela & Asociații a fost pe podium alături de firme europene și internaționale importante, printre care Herbert Smith, Gleiss Lutz,  A&L Goodbody, Wolf Theiss și alții.

Premiile din acest an au fost acordate pentru viziune strategică, concentrându-se în principal pe inițiative transfrontaliere, o cultură solidă a parteneriatelor, performanță financiară puternică, creștere, excelență susținută în furnizarea serviciilor juridice și un remarcabil management al talentelor.

Juriul care a desemnat Maravela & Asociații Firma de avocatură a anului în România a fost format din avocați asociați (parteneri) în cadrul unor case internaționale de avocatură de înalt nivel (Chadbourne & Parke, Charles Russell Speechlys, Macfarlanes, Mishcon de Reya, Shoosmiths, Slaughter and May, Travers Smith, Trowers & Hamlins, Walker Morris, Winston & Strawn) și reprezentanți in-house din top management ai unor companii multinaționale (Aviva UK Life, IOC Television and Marketing Services,  Moët Hennessy,  Osborne Clarke International, Paypal, Sequa Petroleum N.V., Smiths Group PLC,  Société Générale, Wolseley plc).

Aceasta fiind a cea de-a opta ediție, The Lawyer European Awards au fost prima inițiativă de acest fel, organizate pentru a răsplăti și recunoaște excelența de pe piața europeană a avocaturii.

”În spatele acestui succes stau zeci de mii de ore de muncă și nenumărate sacrificii din partea întregii noastre echipe de profesioniști, traduse în sute de clienți fericiți și mandate și tranzacții  finalizate. Deși se spune a treia oară cu noroc, consider că norocul a avut prea puțin de-a face cu această reușită. Mulțumim pe această cale tuturor! Promitem că povestea Maravela & Asociații, recent începută a fi scrisă, va continua la fel de frumos în volumele ce vor urma”, spune  Gelu Maravela, Managing Partner Maravela & Asociații.

Mai multe informații despre echipa, ariile de practică și serviciile Maravela & Asociații sunt disponibile pe pagina oficială a firmei: www.maravela.ro.