Mallul Shopping City Târgu-Mureş va fi inaugurat în martie 2020

Fondul de investiţii NEPI Rockcastle va inaugura centrul comercial Shopping City Târgu-Mureş în luna martie 2020, în urma unei investiţii de 70 milioane euro, peste 75% din suprafaţa mallului fiind închiriată. Peste 60% din suprafaţa noului mall va fi ocupată de magazine ancoră, inclusiv un hypermarket Carrefour cu o suprafaţă de 10.000 mp.

”Acest proiect este unul dintre cele mai importante de pe agenda anului viitor, prioritare fiind respectarea deadline-ului, dar şi a tuturor standardelor de calitate şi siguranţă. Ne dorim să le oferim românilor din nordul ţării un centru comercial care să răspundă celor mai înalte exigenţe, o politică după care ne ghidăm, de altfel, în toate proiectele pe care le dezvoltăm. Shopping City Târgu Mureş le va aduce mureşenilor, alături de opţiuni variate de cumpărături şi petrecere a timpului liber şi noi locuri de muncă, contribuind la dezvoltarea economică a regiunii de nord”, spune Alin Burlacu, Leasing Manager în cadrul NEPI Rockcastle.

Construit pe un teren de 12,5 hectare, noul mall va dispune de o suprafaţă închiriabilă de 40.000 de metri pătraţi, mai mult de jumătate dintre magazine marcând astfel intrarea în această regiune. Mallul va include o zonă de food court, un cinema multiplex şi un loc de joacă. Proiectul va fi completat cu o grădină pe acoperiş de aproximativ 3.500 mp care va deservi 4 restaurante şi o panoramă asupra zonei istorice a oraşului.

Pe plan local, grupul deţine Mega Mall, Promenada Mall Bucureşti, Vulcan Value Center, Shopping City Timişoara, City Park Constanta, Ploieşti Shopping City, Brăila Mall, Galaţi Shopping City, Shopping City Târgu-Jiu, Severin Shopping Center, Shopping City Deva, Shopping City Piatra Neamţ, Shopping City Satu Mare.