Întreaga lume trece printr-un proces de transformare continuă, ca urmare a digitalizării accelerate fără precedent la care asistăm de ceva vreme încoace, iar tehnologia, inovația și soluțiile de inteligență artificială capătă o pondere din ce în ce mai mare în activitățile noastre cotidiene.

De-a lungul timpului, Microsoft a dezvoltat soluții, produse și servicii care să corespundă într-o măsură cât mai mare nevoii tot mai accentuate de tehnologie pe care toți o resimțim, la nivel individual, și companiile în general.

Astfel, identificând necesitatea unor instrumente care să faciliteze valorificarea la maximum a cantității enorme de date disponibile la acest moment, Microsoft a dezvoltat Dynamics 365 Business Central o soluție software completă, de tip ERP, care conectează oameni și procese prin intermediul unei soluții unice și unitare.

Începând cu data de 18 martie 2021, soluția Microsoft D365 Business Central va fi disponibilă și în România, aceasta facilitând transmiterea datelor ușor și rapid către persoane-cheie din companie, înlesnind de asemenea gestionarea activităților financiare, de vânzări, de servicii și operațiuni.

D365 Business Central este o soluție software în cloud de management integrat ce reunește toate componentele și aspectele administrative necesare unei afaceri (operațiuni, finanțe, vânzări, servicii clienți) într-un singur loc. Astfel, liderii de business obțin o imagine de ansamblu completă și corectă asupra companiilor lor și identifică mai ușor oportunitățile și provocările cu care s-ar putea confrunta. Cu alte cuvinte, Microsoft Business Central le va permite companiilor să obțină avantaje competitive, integrând toate instrumentele necesare în procesul de management într-o soluție software completă.

La evenimentul de lansare din 18 martie, vor participa atât reprezentanți ai Microsoft – Lucian Ungureanu (Cloud Business Group Lead, Microsoft România), Alina Iordache (Power Platform Business Lead CEE, Microsoft România) și Nenad Sljivic (Partner Technical Architect, Microsoft CEE), cât și parteneri ai companiei care vor vorbi despre multiple scenarii de utilizare în diverse industrii și vor prezenta exemple de bune practici. Printre partenerii prezenți la această lansare în 18 martie se numără: Arggo Consulting, Cosmo Consult, Net Brinel, Intelligent Systems, Evozon, Ellian Solutions si Kepler Management Systems

Înregistrările la evenimentul de lansare Dynamics 365 Business Central pe piața din România, din 18 martie 2021, se pot face aici.