BMW Group România introduce un nou serviciu digital care să îmbunătăţească experienţa oferită clientului în service. Devizul de service este prezentat acum clar pe un suport digital şi cu explicaţii video. Interacţiunea cu service-ul nu a fost niciodată mai simplă şi mai transparentă. Soluţia poate fi accesată oricând, printr-un link, într-un format responsive, atât de pe telefonul mobil, cât şi de pe calculator.

La prezentarea clientului în service, asistentul de service explică clientului opţiunea de deviz digital de service Smart Video Communication SVC. La inspecţia maşinii, tehnicianul de service realizează un video explicativ, prezentând defecţiunile şi problemele identificate. Clientul primeşte informaţia sub forma unui link care deschide un formular web într-un format responsive, adaptat pentru a putea fi citit atât pe calculator, cât şi pe telefonul mobil. Fiecare operaţiune de service este explicată în prezentarea video, iar clientul are posibilitatea, printr-un simplu click, să selecteze doar operaţiunile pe care le consideră necesare. Pe baza selecţiei, clientul primeşte imediat costul total al intervenţiilor, iar atelierul este notificat automat cu privire la operaţiunile aprobate de client.

Devizul digital de service Smart Video Communication este disponibil pentru moment la o serie de dealeri selectaţi şi este de aşteptat să fie extins la nivelul întregii reţele în curând. Demersul este parte a efortului BMW Group România de a extinde gama de soluţii şi servicii oferite clienţilor săi pentru o experienţă mai bună atât la nivel de vânzări, cât şi la nivel de service.