“Mai inteligent, mai repede, mai bine”, de Charles Duhigg

mai-inteligent-mai-repede-mai-bine-charles-duhigg-editura-publicaO tânără renunță la doctorat și începe să joace poker. Se antrenează pentru tot felul de situații diferite și contradictorii, învață să anticipeze mișcările greșite ale adversarilor săi și devine una dintre cele mai de succes jucătoare din lume. Un general al infanteriei marine, confruntat cu moralul scăzut al recruților, reorganizează tabăra de instrucție militară și descoperă că insuflarea unei „orientări către acțiune” îi poate transforma chiar și pe adolescenții cei mai lipsiți de direcție în persoane de succes care se automotivează. Realizatorii filmului Frozen se apropie de o catastrofă. Își reorganizează echipa și, astfel, ajung la un nivel de creativitate care produce unul dintre filmele cu cele mai mari încasări din toate timpurile.

Ce au în comun toți acești oameni?
Ei știu că productivitatea se bazează pe anumite alegeri. Modul în care ne formulăm deciziile zilnice, marile ambiții pe care ni le propunem și obiectivele simple pe care le ignorăm, culturile pe care le creăm ca lideri pentru a genera inovație, modul în care interacționăm cu informațiile, toate sunt aspecte care îi diferențiază pe cei doar ocupați de cei cu adevărat productivi.

În Mai inteligent, mai repede, mai bine, Charles Duhigg ne explică modul în care putem îmbunătăți lucrurile pe care le facem. Cartea sa este o explorare de referință a științei productivității, care poate învăța pe oricine cum să aibă succes cu mai puțin stres și cum să reușească să facă mai multe fără să sacrifice lucrurile la care ține cel mai mult.

“Mai inteligent, mai repede, mai bine” este o carte care ne ajută să identificăm alegerile care alimentează adevărata productivitate. Este un ghid al științei, tehnicilor și oportunităților care au schimbat vieți. Există oameni care au învățat cum să aibă succes cu mai puțin efort depus. Cartea de față vă arată cum să deveniți mai inteligenți, mai rapizi și mai buni în tot ceea ce faceți.

Charles Duhigg a studiat istoria la Yale și a obținut un MBA la Harvard Business School. Din 2006, este reporter economic la The New York Times. În 2013 a primit Premiul Pulitzer, precum și nenumărate distincții, printre care National Journalism Award, Investigative Reporters and Editors’ Medal și National Academies’ Reporting Award.

 

Puteți comanda volumul “Mai inteligent, mai repede, mai bine”, de Charles Duhigg, la prețul de 55 de lei, aici

 

Citiţi un fragment