Mădălina Stănescu și-a început cariera la 18 ani, încă din primul an de facultate, dorind să dobândească experiență practică. A schimbat câteva roluri pe parcurs, iar la 23 de ani a început să lucreze la primul său business, un magazin online, 3Pitici.ro, unul dintre cei mai importanți jucători online din segmentul Jucării și produse pentru bebeluși în România.

În urmă cu 3 ani a lansat agenția Optimized, care îmbină experiența ei de peste 12 ani în marketing online și Ecommerce. Optimized ajută mărci din diverse industrii (cum ar fi Fashion, Apparel, Toys, Food, Gifts, etc) să își dezvolte vânzările online și să își atingă obiectivele de marketing cu ajutorul Google Ads, Facebook Ads și al altor instrumente digitale plătite (PPC).

„La Optimized suntem conduși de pasiune. De la clienții cu care colaborăm până la munca pe care o realizăm, vrem să simțim pasiune și entuziasm în fiecare etapă a procesului. Acesta este modul în care lucrăm cel mai eficient și modul în care ne putem livra cele mai bune servicii posibile”, spune Mădălina Stănescu.

Pe lângă companie, Mădălina este și consultant pentru Google UK și trainer, oferind cursuri de instruire în domeniul marketingului digital.

 

Citiți materialul integral pe platforma Comunității de Marketing