Viitorul este entertainment. Noua generație, modul de lucru, tot ce s-a întâmplat în pandemie îmi arată că viitorul este entertainment. În momentul de față, dacă ne uităm la ce se întâmplă în anumite orașe, vedem că zonele centrale sunt depopulate. Dacă tu ești capabil să asiguri funcțiile de bază: office, comercial, rezidențial, dar reușești să ai o pondere foarte mare de entertainment, acel proiect este câștigător”, a declarat Lucian Azoiței, Founder & CEO Forty Management, în cadrul evenimentului Real Estate & Construction Forum, de pe 15 și 15 septembrie.

“Oamenii își vor folosi timpul pentru ceva ce le face plăcere și nu vor mai vrea să piardă timpul în trafic. Cred că viitorul constă într-o condensare a orașului în niște puncte, microclimate, în care vor fi îndeplinite toate aceste valențe. Locuitorul nu va mai avea nevoie să traverseze orașul, să circule, să piardă foarte mult din timp”, a mai precizat Lucian Azoiței.

La rândul său, Gabriel Blăniță, Associate Director Valuation and Advisory Services, COLLIERS, a punctat: „E o reinterpretare a conceptului de orașe de 15 minute – ai lângă tine toate acele elemente ce îți asigură o calitate a vieții. E importantă și zona de birouri, și zona de retail, și zona de petrecere a timpului liber, zona de parcuri. Noi avem și meteahna traficului în comun, a aglomerației, dar vedem și influența lucratului de acasă, care aduce în evidență această problemă. Oamenii nu mai sunt atât de mobili, astfel că este foarte important microclimatul din jurul locuinței.”

Pe 14 și 15 septembrie 2022 a avut loc cea de-a XV-a ediție a Real Estate & Construction Forum, eveniment la care au fost prezenți peste 200 de participanți, atât la JW Marriott Bucharest Grand Hotel, cât și online. Cei care nu au ajuns la eveniment pot solicita înregistrarea conferinței pe site-ul BusinessMark, în secțiunea On Demand.

Real Estate & Construction Forum este un eveniment organizat de BusinessMark. Platformele Oameni și Companii – GlobalManager.ro, Administratie.ro și EventsOnline.ro – sunt parteneri de comunicare ai evenimentelor BusinessMark.