Primul restaurant al rețelei Los Tacos, formată din fast-food-uri cu specific francez, a fost inuagurat la Ploiești, după o investiție estimată la 65.000 de euro. Acesta funcționează în incinta Ploiești Shopping City. Los Tacos aduce în România un nou concept de fast food care îmbină bucătăria mexicană cu arta gastronomică franceză.

Deschiderea primei unități reprezintă un pas important în strategia de business a brandului de origine franceză, urmărind să își dezvolte activitatea prin deschiderea unei francize și extinderea unei rețele locale la cel puțin zece locații.

„Lansarea pe piața din România este un pas firesc în strategia de business. La fel de firească este și alegerea Ploiești Shopping City drept locație pentru prima unitate Los Tacos. Centrul comercial se bucură de un foarte important statut în peisajul de retail din județul Prahova și în împrejurimi și, totodată, prezintă o mare atracție pentru categoria turistică. Această poziționare se traduce prin ocazii numeroase pentru noi de a intra în contact cu un mix echilibrat al consumatorilor, care să aprecieze conceptul ce stă la baza brandului: o fuziune între două mari bucătarii care, aduse laolaltă, dau naștere unui gust pe care nu îl mai poți uita. Los Tacos este un business bine gândit, orientat spre a le oferi clienților o experiență culinară specială care mizează pe gustul deosebit al sosurilor franceze, diferențiindu-se astfel de fast-food-urile existente la ora actuală. Așadar, îi invităm pe clienții centrului comercial să ne viziteze și să se bucure de preparatele noastre”, a declarat Ilie Coșereanu, director vânzări Los Tacos.

În restaurantul Los Tacos, clienții vor găsi preparate inspirate din gastronomia mexicană, îmbogățite cu accente franțuzești. Savoarea specială este dată de sosurile franceze, făcute în casă, care transformă fiecare masă într-un răsfăț culinar. În plus, în perioada următoare, vizitatorii vor putea profita de o serie de acțiuni speciale. Una dintre surprizele pregătite este provocarea Los Tacos, o competiție în care participanții se vor întrece în a mânca, în cel mult trei ore, un tacos special preparat, care cântărește 2 kg.