Lior Bebera, lider cu 25 de ani de experiență în sectorul ospitalității, la nivel internațional, a preluat conducerea Radisson Blu Hotel, Bucharest și Park Inn by Radisson Bucharest Hotel & Residence, în rolul de General Manager. El se întoarce în România, țară în care a mai deținut o poziție de General Manager în perioada 2016-2019.

Lior Bebera și-a început cariera în industria hotelieră în Germania, în 1998, dobândind expertiză în arii de activitate diverse ale business-ului hotelier – Sales & Business Development, Food & beverage Management, Hotel Management și activități ale ariei Global Corporate – în zece țări diferite, pe patru continente, și acumulând experiență în branduri de 5 stele. Din 2016 a ocupat roluri de General Manager, Cluster General Manager, Managing Director și Group Director of Operations în cadrul unor lanțuri hoteliere internaționale, obținând performanțe notabile.

Cel mai recent rol al său a fost cel de Cluster General Manager, Malta, pentru Meliá Hotels International – în acest rol coordonând activitatea a patru hoteluri și 12 outlet-uri de food & beverage, în fazele de deschidere și premergătoare deschiderii, organizând și stabilind cu eficiență structura și operațiunile Mercury Towers din St. Julian’s, Malta, o clădire rezidențială turn, de lux, dezvoltată de Meliã, un brand hotelier din cadrul Meliã Hotels International.

Mă întorc în România cu entuziasm, privind acest moment ca pe o oportunitate de a juca un rol în evoluția complexului Radisson Blu & Park Inn by Radisson. Obiectivul meu este de a poziționa ambele hoteluri drept opțiuni principale pe piață. Este un privilegiu să mă alătur Radisson Hotel Group și sunt cu adevărat încântat să colaborez cu o echipă locală extraordinară. Am admirat dintotdeauna acest complex, care se mândrește o reputație solidă și un angajament puternic față de proprietari, clienți și angajați. Le sunt recunoscător companiilor care dețin acest complex pentru încrederea cu care mi-au oferit oportunitatea de a coordona business-urile lor din București. Încep această călătorie cu entuziasm, alături de echipa din București, și sunt dornic să explorăm împreună noi oportunități și să colaborăm pentru a poziționa Bucureștiului pe harta marilor evenimente internaționale”, a declarat Lior Bebera, General Manager Radisson Blu Hotel Bucharest & Park Inn by Radisson Hotel & Residence Bucharest.