Liderul piaţei de amenajări de birouri ţinteşte o creştere cu 25% a cifrei de afaceri în 2016

Weller ChristopheCOS (Corporate Office Solutions), lider în mobilier și amenajări interioare pentru spații de birouri din România, a înregistrat în 2015 o cifră de afaceri de 16.2milioane euro, cu o creştere de 2% faţă de anul trecut. Această valoare reprezintă cea mai mare cifră de afaceri înregistrată de companie în cei 18 ani de activitate pe piaţa din România. Pentru 2016, COS preconizează vânzări de 20 milioane de euro, cu o creştere de 25% faţă de 2015.

“Începând din 2014, am asistat la o creştere accelerată a pieţei de mobilier de birou şi fit-out. 2015 ne-a confirmat acest lucru, iar acum aşteptăm continuarea acestei tendinţe în 2016 şi 2017. Potenţialul pe care l-am identificat -livrarea unui număr mare de clădiri clasa A, intenţia multor companii de a se reloca în noi imobile, precum şi intrarea pe piaţă din România a unor mari jucători globali ne face încrezători că putem atinge 20 de milioane în acest an. Companiile din sectorul IT&C se dezvoltă rapid, la fel şi cele din sectorul BPO, ceea ce generează dynamism în piaţă”, spune Christophe Weller, Managing Partner COS.

“În 2016, dorim să creştem echipa de vânzări prin angajarea a cel puţin trei persoane în Bucureşti şi a unui agent în Iaşi. Am deschis showroom-ul din Cluj în septembrie 2014 şi de atunci echipa locală a crescut la patru persoane, suficient pentru a acoperi zona Transilvaniei. Următorul pas este un birou în Timişoara şi, pe termen lung, la Iaşi”, mai spune Christophe Weller.

În 2015, birourile COS din Bucureşti şi Cluj au fost implicate în proiecte precum: sediul TELUS International în AFI Park, sediile Schneider Electric, RINF şi CITR în clădirea Greencourt, sediul E.ON în Targu Mures, HELLA Electronics în Timisoara, Yardi, Yonder şi Lohika în Cluj, birourile Oracle în Iaşi şi Bucureşti. Proiecte majore au fost finalizate şi pentru Microsoft şi Accenture.