LG G4 a fost lansat oficial în România

lg-g4LG Electronics a lansat smartphone-ul LG G4 și în România, la scurt timp după evenimentul de prezentare care a avut loc la nivel global. Dispozitivul vine cu o cameră foto principală ce dispune de o lentilă cu apertură F1.8, care permite ca până la 80% mai multă lumină să atingă senzorul de imagine, comparativ cu LG G3, de 16 M. Acesta este dotat cu un display IPS Quantum de 5,5 inci, care permite reproducerea culorilor cu 20% mai bună, îmbunătățirea luminozității cu 25% și contrast mai mare cu 50%, cu o baterie detașabilă de 3.000mAh, procesor Qualcomm Snapdragon 808 cu X10 LTE.

Google Office este pre-instalat pe LG G4, iar utilizatorii G4 vor primi în plus 100GB în Google Drive pentru 2 ani. Cu MirrorLink și G4, proprietarii mașinilor Volkswagen se vor putea bucura de o versiune special concepută pentru utilizarea la volan a interfeței G4 pe ecranul mașinii pentru o integrare completă cu contactele, sistemul de navigație și muzica de pe telefon.

LG G4 este disponibil în România în varianta cu carcasă de piele, în 3 culori. Pielea, tratată cu tananți vegetali, este perfect ecologică și poate fi reciclată cu ușurință, din moment ce nici un compus chimic aspru nu este utilizat. G4 mai este disponibil și în alte variante de materiale pentru capacul spate, Ceramic White, Metallic Gray și Shiny Gold.