Leroy Merlin ajunge la o reţea de 18 unităţi în România

Retailerul francez de bricolaj Leroy Merlin a deschis primul magazin din sectorul 3 al Capitalei, al patrulea magazin din București și ajunge la un număr total de 18 unități în rețeaua proprie.

Noul magazin Leroy Merlin este situat în Sectorul 3, pe Bulevardul Theodor Pallady Nr 51 și are o suprafață de aproximativ 14.000 metri pătrați, dintre care 2.700 metri pătrați sunt destinați zonei de drive-in. Cu o echipă de 115 angajați, magazinul pune la dispoziția clienților o gamă de 30.000 produse și peste 360 locuri de parcare.

Un aspect diferit față de celelalte magazine ale retailerului îl reprezintă faptul că este pregătit 100% omnicanal, fiind amenajate zone speciale pentru gestionarea atât a comenzilor plasate online și livrate către clienți, cât și a rezervărilor de produse online cu ridicare din magazin. Un alt element de noutate este redat de noi soluții tip showroom pentru bucătării și băi, dar și de faptul că noul magazin aduce în prim plan soluții inspiraționale, pe zona de decorațiuni. Tot în contextul ușurării procesului de cumpărare, la fel ca și în celelalte magazine, s-a păstrat modalitatea de comandă telefonică pentru clienții care doresc să plaseze comenzi mai rapide.

„Deschiderea celui de-al patrulea magazin LEROY MERLIN din București confirmă încă o dată angajamentul nostru fată de piața din România, angajament pe care ni l-am asumat încă din 2011, de la lansarea primului magazin, tot în București. Sectorul 3 este o zonă în care credem și care deține un mare potențial de dezvoltare, iar noi dorim să îi obișnuim pe clienții noștri să plătească mai puțin pentru produse și servicii de calitate”, a declarat Frédéric Lamy, directorul general al Leroy Merlin România.