Laurenţiu Trocan este noul country manager al companiei D-Link România

Trocan_Laurentiu1Laurenţiu Trocan este noul country manager al companiei D-Link România începând de la 1 martie, a anunţat compania.

Laurenţiu Trocan s-a alăturat în 2014 echipei D-Link, producător de infrastructură de reţea la nivel mondial, dezvoltând strategii de marketing şi vânzări, atât pentru sectorul business, cât şi pentru consumatorii individuali. “Din această poziţie, Laurenţiu Trocan a contribuit la consolidarea D-Link România şi a ajutat la întărirea poziţiei de furnizor şi producător de echipamente de reţelistică şi comunicaţii”, a spus Thomas von Baross, vicepreşedinte D-Link pentru Europa Centrală şi de Est.

Sub conducerea lui Laurenţiu Trocan D-Link a lansat platforma mydlinkTM, portofoliul de produse mydlinkTM Home, precum şi servicii de supraveghere video împreună cu Telekom România.

Strategia D-Link atât la nivel global, cât şi local este de a câştiga teren în segmentul business, în special în zona de telecomunicaţii şi al IMM-urilor. D-Link are un portofoliu extins de echipamente de reţelistică, supraveghere video şi gama mydlink pentru soluţii de business care permit realizarea de automatizări pentru diferite procese prin intermediul unor dispozitive conectate la internet. D-Link investeşte în mod constant în produse şi servicii cloud.

“În noul rol de country manager îmi propun să coordonez implementarea strategiei globale a D-Link, şi anume consolidarea relaţiilor comerciale cu importatorii şi distributorii, crearea de noi canale de vânzare, în special în rândul operatorilor de telecomunicaţii şi al integratorilor, şi nu în ultimul rând consolidarea şi dezvoltarea relaţiilor comerciale cu partenerii tradiţionali din retail şi online”, a declarat Laurenţiu Trocan.

Laurenţiu Trocan are peste 15 ani de experienţă profesională în domeniile telecomunicaţiilor, IT/IS şi serviciilor medicale. Anterior colaborării cu D-Link România, Laurenţiu Trocan a coordonat activităţile de marketing, vânzări şi dezvoltare de business din cadrul companiei Softelligence România. De asemenea, el a deţinut funcţia de director de Marketing şi Vânzări pentru Medicover. Din 2004, timp de trei ani, Laurenţiu Trocan a fost director de vânzări în cadrul Adecco IT România. AGERPRES