Bancher de investiții cu o vastă experiență, care a coordonat tranzacții în valoare de peste 2 miliarde de euro în România, în sectoare precum energie, utilități, producție, sănătate, bunuri de larg consum, Laurențiu Ciocîrlan este un punct de atracție pe lista de contributori ai oricărui eveniment important de business.

Cunoscător amănunțit a mediului de afaceri din România, în mod deosebit a IMM-urilor, pasionat de dezvoltarea de soluții de capital pentru această categorie de companii, în contextul opțiunilor foarte limitate de capital privat sau de risc disponibile, Laurențiu Ciocîrlan are o experiență vastă în funcții neexecutive de membru al Consiliului de Administrație.

Pe platforma EventsMax.ro găsiți profilul de Speaker profesional al lui Laurențiu Ciocîrlan, inclusiv prezentări anterioare și domeniile în care este invitat să conferențieze. Deoarece marile corporații, cât și antreprenorii locali, apreciază experiența vastă a lui Laurențiu și sfaturile oferite în domeniul managementului și antreprenoriatului, el aduce o perspectivă unică și o expertiză de excepție la evenimentele unde participă. Descoperiți mai multe informații despre Laurențiu Ciocîrlan și experiența sa apreciabilă pe EventsMax.ro.

De asemenea, puteți utiliza platforma EventsMax.ro pentru a identifica și vă conecta cu alți speakeri de top, potriviți evenimentelor pe care le organizați. Indiferent de natura evenimentului dvs., EventsMax.ro oferă o gamă variată de profesioniști în domenii precum tehnologie, sănătate, marketing și multe altele. Descoperiți propunerile noastre de speakeri inspiraționali care vor adăuga valoare evenimentelor dumneavoastră.