Disciplina de medicină veterinară este martoră la unele transformări extrem de entuziasmante în prezent. Aceste schimbări pozitive sunt în mare parte datorate inovațiilor științifice și tehnologice rapide care permit practicienilor să facă diagnostice mai rapide, să determine prognoze mai precise și să trateze mai eficient pacienții.

Folosirea progreselor tehnologice de ultimă generație își demonstrează din ce în ce mai mult potențialul de a simplifica furnizarea de îngrijiri și de a ajuta medicii veterinari să amelioreze rezultatele pacienților la nivel macro.

Motiv pentru care, te invităm Vineri, 26 noiembrie 2021, începând cu ora 21.00, pe Platforma ZOOM, la webinarul tematic despre Laserterapie și ozonoterapie în Cabinetul Veterinar.

Moderatorul întâlnirii, Conf. Dr. BOGDAN ALEXANDRU VIȚĂLARU – Conferențiar la Facultatea de Medicină Veterinară din București și Președinte al Societății Române de Nefrologie Veterinară HEMODIALIVET, îl are ca invitat special pe DR. GRIGORE FELECAN – Reprezentant Medical – Liamed, Medic veterinar cu o experiență de peste 15 ani.

Participarea la eveniment este gratuită pentru reprezentanții cabinetelor veterinare, dar este necesară înregistrarea prealabilă și confirmarea acesteia de către organizatori. Pentru a confirma participarea, vă rugăm să accesați formularul de înregistrare.

Mai multe detalii despre eveniment regăsiți în invitația disponibilă AICI.

Programul este dezvoltat de Oameni și Companii, în parteneriat profesional cu HEMODIALIVET și este dedicat medicilor veterinari in cadrul comunității OSC-MedicinaVeterinara. Medicii veterinari se pot conecta la comunitate pe platforma MedicinaVeterinara.ro.

Oameni și Companii – OSC este un ecosistem avansat de marketing care integrează peste 130 comunități business și profesionale și 33 de platforme digitale proprii asociate acestor comunități. Toate comunitățile OSC: aici. Toate platformele OSC: aici. Portofoliul OSC: aici.