Lansarea colectiei “Forget me not”, a creatoarei Claudia Rawlings

Claudia_RawlingsPe 3 iunie, incepand cu ora 19, in atmosfera eleganta oferita de InSpayer – Bucuresti, strada Batistei nr 24 A – creatoarea lanseaza o colectie inedita, aflata la imbinarea a doua lumi. “Forget me not” aduce in acelasi loc cele doua lumi ale creatoarei, absolventa a University din Kent (Marea Britanie) cu specializarile Design Vestimentar si Textile: lumea teatrului englez, cu accente shakespeariene, de la Globe Theather sau Royal Opera din Londra – colaborari ale creatoarei in ultimii ani -si motivele florale traditionale romanesti. Motivele florale vin din Bucovina mamei sau din Teleorman , din locurile copilariei alaturi de bunicii din Romania.

O imbinare de etno floral cu teatru medieval britanic, colectia “Forget me not” devine practic lansarea brandului Claudia Rawlings in Romania, la doi ani dupa ce creatoarea a inaugurat biroul de la Bucuresti.

O prezentare exclusivista si inedita din care nu lipseste vedeta serii si a colectiei, o rochie al carei material are peste 100 de ani, material gasit in podul casei cumparata de parintii creatoarei in inima Ardealului. O rochie deosebita, prezentata pentru prima oara in public, cu intreaga sa poveste plina de mister si o energie speciala ce transcede dintr-un tinut de vis si de poveste.

Atentia la detalii, finisajul manual, inspiratia din culorile padurii dar si transparentele si contrastele neasteptate de texturi, alaturate creativ, definesc “Forget me not”. O colectie cu totul aparte, o creatoare ce alatura doua lumi asimilate in profunzime si aduse acum catre public printr-o imbinare cu totul deosebita intre culturi, sentimente si texturi, exprimand toate aceste stari speciale.