La Groupama, primele de asigurare pot fi plătite și online

groupamaGroupama Asigurări, asigurătorul cu cele mai puține reclamații raportate la ASF în 2015, introduce o nouă funcționalitate pentru clienții săi, reușind să simplifice achitarea ratelor primelor de asigurare. Astfel, compania pune la dispoziția clienților – persoane fizice posibilitatea de a-și achita online, cu cardul, primele de asigurare și ratele aferente acestora, indiferent dacă polițele au fost încheiate prin intermediul portalului online, în agențiile Groupama Asigurări sau prin partenerii brokeri.

„Gradul ridicat de satisfacție, precum și simplitatea relației pe care o construim cu clienții noștri sunt pentru noi obiective strategice și prioritare. Clienții noștri sunt mulțumiți și foarte mulțumiți, iar cea mai mare parte a lor ne recomandă. Astfel, ne dorim să fim încă mai aproape de ei, lansând funcționalități care să simplifice interacțiunea cu Groupama Asigurări. Ne angajăm să le asigurăm nu doar continuitatea în cazul producerii unui eveniment neașteptat, ci și un proces simplu, predictibil și adaptat nevoilor lor”, a declarat François Coste, Director General Groupama Asigurări.

Prin intermediul portalului online Groupama Asigurări, clienții – persoane fizice ai companiei pot plăti primele de asigurare sau ratele pentru următoarele produse:

Asigurarea auto CASCO Gradual;

Asigurarea RCA;

Asigurarea locuinței cu extra acoperiri și PAD;

Asigurarea de incendiu și alte calamități;

Asigurarea medicală integrală;

Asigurarea de sănătate pentru călătorii în străinătate.

Principalul avantaj al plății online a primelor de asigurare sau a ratelor este că plătitorul poate efectua operațiunea de oriunde și oricând are acces la internet, în funcție de programul său. De asemenea, clienții Groupama Asigurări au posibilitatea de a achita mai multe rate sau prime de asigurare printr-o singură tranzacție bancară, indiferent dacă polițele au fost achiziționate online sau offline. Odată ce clientul autorizează plata, acesta va primi un e-mail de confirmare, iar tranzacția va fi încheiată cu succes. În plus, în cazul în care clientul constată că a efectuat o plată eronată, există posibilitatea de a solicita restituirea sumei plătite online.

Opțiunea de plată online a primelor de asigurare sau a ratelor aferente polițelor Groupama Asigurări este disponibilă accesând secțiunea Utile de pe www.groupama.ro