Jumătate (52%) dintre angajaţi consideră că au rezultate mai bune atunci când lucrează singuri, arată un sondaj realizat pe platforma BestJobs printre utilizatorii serviciilor Grow, iar 23% nu găsesc nicio diferenţă între rezultatele obţinute individual sau în echipă, în timp ce 25% ar prefera să împartă sarcinile cu colegii.

Compania menţionează într-un comunicat că lucrul de la distanţă a devenit normalitate pentru multe dintre companii, într-un context în care regulile pe piaţa muncii au fost adaptate pentru a pune pe primul loc siguranţa angajaţilor. Angajaţii au fost şi ei nevoiţi să adopte un nou stil de lucru, scăzând interacţiunile cu colegii şi rezolvând sarcini pe cont propriu.

Serviciile Grow din cadrul platformei BestJobs includ programe de mentorat, coaching şi wellbeing şi se celor care vor să îşi dezvolte competenţele soft şi să evolueze în carieră. Conform sursei citate, abilitatea oamenilor din companii de a conduce echipe în această perioadă de muncă de la distanţă a fost supusă unui test dificil.

 

Citiți articolul integral pe platforma specializată a comunității de HR din România, GlobalHRManager.ro