Grupul francez Carrefour, care acoperă mai multe segmente de piaţă cu cele circa 370 de magazine pe care le are în România, l-a numit pe executivul Julien Munch la conducerea businessului local. Julien Munch va prelua poziția de Director Executiv începând cu 1 martie 2021 și îi va raporta lui François Melchior de Polignac, Director Executiv al Zonei Europa de Nord și de Est.

Julien Munch este succesorul lui Jean Richard de Latour, actualul CEO Carrefour România, care va prelua rolul de Director al Departamentului de Negocieri Branduri Internaționale în cadrul Grupului Carrefour, de la 1 martie 2021.

Julien Munch și-a început cariera în anul 2000 ca ofițer în cadrul Forțelor Aeriene Franceze, fiind activ în Franța, cu misiuni internaționale. Ulterior, a lucrat în cadrul Inspecției Generale a Finanțelor, din cadrul Ministerului Francez al Economiei și Finanțelor. În anul 2017, s-a alăturat Grupului Fnac-Darty în rolul de Director Magazin Montparnasse, iar apoi a preluat poziția de Director Rețea Fnac Paris.