Johnson & Johnson anunţă deschiderea procesului de selecţie pentru extinderea reţelei de distribuţie a diviziei de dispozitive medicale, Ethicon

ethiconJohnson & Johnson România deschide procesul de selecţie pentru extinderea reţelei de distribuţie a diviziei sale de dispozitive medicale, Ethicon. Prin portofoliul său de soluţii şi dispozitive, divizia susţine trei arii intervenţionale principale: chirurgie oncologică (colorectală, toracică, mamară etc.), chirurgie metabolică şi bariatrică, precum şi anumite intervenţii din domeniul chirurgiei cardiovasculare.

“De peste 18 ani, punem la dispoziţia medicilor şi a pacienţilor din Romania soluţii chirurgicale dezvoltate pe baza unei tehnici minim invazive. Datorită acesteia, perioada post-operatorie este redusă ca durată, favorizând astfel recuperarea pacienţilor şi reluarea activităţilor zilnice mult mai rapid. Ne dorim ca soluţiile oferite de către Ethicon să ajungă la cât mai mulţi pacienţi. Acesta este motivul pentru care vrem să ne extindem reţeaua de distribuţie începând cu anul care urmează. Ethicon cuprinde inclusiv o componentă de educaţie medicală la care medicii pot avea acces în vederea familiarizării cu dispozitivele şi pentru utilizarea lor la cele mai bune standarde”, declară Mădălina Botoroagă, Market Development Manager Ethicon.

Procesul de selecţie se desfăşoară în perioada decembrie 2015 – februarie 2016 şi constă în prezentarea unui plan de afaceri din partea companiilor interesate. Informaţii suplimentare privind criteriile de evaluare şi etapele acestui proces pot fi accesate la sediul Johnson & Johnson România S.R.L. din Bucureşti, strada Tipografilor 11-15, clădirea S-Park, corp A2, sector 1, sau la numărul de telefon 021/207.18.00.