Jobful, startup românesc care își propune să schimbe procesul de recrutare, caută finanțare prin SeedBlink

SeedBlink, cea mai mare platformă de equity crowdfunding din regiune, continuă seria listărilor cu un startup din verticala HRtech. Jobful Career Platform este o soluție SaaS personalizată end-to-end și care folosește gamification, cu scopul de a ajuta companiile să atragă, să interacționeze cu și să angajeze candidații cei mai potriviți.

Platforma de recrutare gamificată a fost lansată în urmă cu doi ani și jumătate, ajutând companiile să răspundă nevoilor de achiziție de personal într-un mod mai eficient. După validarea produsului și a eficacității acestuia, a fost transformat într-o soluție globală care adresează și îmbunătățește procesele de recrutare. Folosind cele mai noi tehnologii și reconstruind întregul proces de business al recrutării, timpul pe care îl petrece un recruiter pe platformă pentru a găsi candidații potriviți este cu peste 70% mai mic: de la câteva ore, la câteva click-uri.

Din august 2018 până în martie 2019, Jobful a participat la prima serie a acceleratorului KPMG Grow Pad, iar actualmente îi are ca parteneri strategici pe SAP, Microsoft și Oracle. Deja companii precum CocaCola HBC, Microsoft si Groupama folosesc Jobful în procesul lor de recrutare.

Campania derulată pe SeedBlink reprezintă o rundă intermediară, 200.000 EUR fiind acum disponibili pentru investiție pe SeedBlink, dintr-un total de 525.000 EUR. Runda este de tip bridge, fiind inițiată în iulie anul curent când un grup de angeli, printre care și Oliver Hehl (Angel investor & Advisor), a angajat 250.000 EUR, urmată de o faza ulterioară în octombrie, când Jobful a mai primit angajamente în valoare de 75.000 EUR de la 2 investitori privați, printre care și Andrei Gaman (Angel investor & Advisor).

Accesează detaliile listării Jobful pe https://investors.seedblink.com

Jobful se va lansa oficial pe piața SUA la începutul anului 2021 și se va concentra exclusiv pe dezvoltarea afacerii la nivel internațional în primele 2 trimestre ale anului, angajându-se să închidă runda de seed la sfârșitul primei jumătăți a anului 2021.

În premieră, SeedBlink oferă investitorilor un produs de tip convertible loan, favorabil datorită opțiunilor pe care le oferă. Acest convertible loan, în care au investit deja toți finanțatorii Jobful de pană acum, permite conversia în acțiuni la runda de finanțare următoare, cu un discount de 40%. Instrumentul se semnează la o evaluare maximă de 6M EUR, în condițiile în care rundă de SEED va avea loc la o evaluare de cel puțin 10M EUR, caz în care investitorii vor primi în momentul conversiei un discount de 40%. În cazul în care rundă nu va avea loc până la scadență – 30.09.2021 – sau va avea loc la o evaluare mai mica, semnatarii au opțiunea fie să convertească cu discount de 40% față de evaluarea din acel moment, fie să ceară rambursarea împrumutului cu o dobândă de 10% pe an.